Juurviljanoad

Juurviljad lisavad igale toidukorrale kaunist värvi, maitset ja toiteväärtust ning korralik juurviljanuga muudab nende lõikamise, tükeldamise, koorimise, hakkimise ja viilutamise rõõmustavaks tegevuseks. Traditsiooniline keskmise suurusega koorimisnuga on paljude erinevate puu- ja juurviljade valmistamisel hädavajalik. Tugevama nahaga puu- ja juurviljade jaoks on parim pika, peenikese ja sakilise teraga tomatinuga. Väikese ja kerge koorimisnoaga saab aga kiire vaevaga eemaldada koore kartulilt, porgandilt, baklažaanilt, kurgilt ja teistelt koorega juurviljadelt. 

Juurviljanoad

Juurviljad lisavad igale toidukorrale kaunist värvi, maitset ja toiteväärtust ning korralik juurviljanuga muudab nende lõikamise, tükeldamise, koorimise, hakkimise ja viilutamise rõõmustavaks tegevuseks. Traditsiooniline keskmise suurusega koorimisnuga on paljude erinevate puu- ja juurviljade valmistamisel hädavajalik. Tugevama nahaga puu- ja juurviljade jaoks on parim pika, peenikese ja sakilise teraga tomatinuga. Väikese ja kerge koorimisnoaga saab aga kiire vaevaga eemaldada koore kartulilt, porgandilt, baklažaanilt, kurgilt ja teistelt koorega juurviljadelt. 

Koorimis- ja tomatinoad

Fiskarsi valikus on mitmesuguseid nuge, mis aitavad teil värskeid puu- ja juurvilju valmistada ja serveerida. Parim koorimisnuga on köögis üks sagedamini kasutatavaid tööriistu. Selle väiksem suurus sobib suurepäraselt juurviljade viilutamiseks ja tükeldamiseks. Kumera teraga koorimisnuga muudab ümarate puu- ja juurviljade töötlemise lihtsamaks. Klassikalisel puu- ja juurvilja koorimisnoal on sirge tera, mis võimaldab pikema kujuga köögivilju pikkupidi stabiilsemalt lõigata. Oluline tööriist igas köögis on ka sakilise teraga tomatinuga, millega tugevama nahaga köögivilju korralikult lõigata.

Vaata ka neid:

Vaata