Kattega vs katteta köögitarbed – milles seisneb erinevus?

Uue panni või kastruli valimisel on oluline leida kööginõu, mis vastab kõigiti teie vajadustele. Kui kahtlete, siis vaadake meie kattega ja katteta praepannide plusside ja miinuste kontroll-loendit. 

Kattega vs katteta köögitarbed – milles seisneb erinevus?

Uue panni või kastruli valimisel on oluline leida kööginõu, mis vastab kõigiti teie vajadustele. Kui kahtlete, siis vaadake meie kattega ja katteta praepannide plusside ja miinuste kontroll-loendit. 

Kattega pannid

Plussid

  • Lihtne kasutada ja hooldada
  • Täiuslik nakkuvate toiduainete ja koostisosade jaoks, nt munad ja koorepõhised kastmed
  • Valmistamiseks on õli või võid vaja vähe või üldse mitte

Miinused

  • Suured temperatuurid võivad kahjustada katet
  • PTFE-kattega pannid tuleb välja vahetada niipea, kui ilmuvad märgid kulumisest või kriimustused

Lisanõuanne! Kattega panni kasutusea pikendamiseks kasutage toiduvalmistamiseks ainult silikoon-, plast- ja puittarvikud.

All Steeliga

Katteta pannid

Plussid

  • Äärmiselt kuumakindel
  • Väga vastupidav, kestab igavesti, kui korralikult hooldada
  • Lihtne kasutada ja hooldada
  • Eriti sobilik toidu pruunistamiseks, nt lihalõigud
  • Katteta praepannil võib kasutada igasuguseid köögitarvikuid, sh metallist tarvikuid, kriimustused ei mõjuta panni omadusi

Miinused

  • Katteta pannil võivad aja jooksul tekkida kahjutud laigud, mis on iseloomulik roostevabale terasele
  • Nakkumise vähendamiseks on katteta pannil alati soovitatav toiduvalmistamisel kasutada õli/võid

Kas teadsite? Võrreldes kattega pannidega pruunistavad toitu katteta pannid tõhusamalt madalamatel temperatuuridel, mis säästab energiat.

All Steel pure'ga