ReNew universaalsed käärid (21 cm)

Kaup #: 1058094
  • Jätkusuutlik valik kõigi majapidamises vajalike lõiketööde jaoks
  • Käärid on valmistatud ümbertöödeldud materjalidest (kokku 80%) ja tselluloosikiust (kokku 13%)
  • 100% ümbertöödeldav
  • Suurepärane mugavus ja lõikejõudlus
  • Valmistatud Soomes, käsitsi testitud

Fiskarsi ümbertöödeldud materjalidest käärid on loodud jätkusuutlikkust silmas pidades. Nii on tänapäevaste majapidamises vajalike lõiketööde jaoks loodud keskkonnasäästlikum valik.

Nagu kõik Fiskarsi tooted, on ka iga paar ümbertöödeldud kääre loodud kestma. Ümbertöödeldud materjalidest (80%) ja tselluloosikiust (13%) valmistatud käärid on 100% ümbertöödeldavad. Kääridel on ergonoomilised käepidemed, mis tagavad mugavuse ja vastupidavuse. Roostevabast terasest lõiketerad püsivad kaua teravad. Käärid on Soomes valmistatud ja käsitsi testitud, et tagada nende parim kvaliteet ja lõikejõudlus. Paremakäelistele kasutamiseks mõeldud ümbertöödeldud materjalidest käärid on 21 cm pikad ja ka nende pakend on valmistatud 100% ümbertöödeldud paberikiust.

Iga kääripaari täiesti ainulaadseks

Kasutatavate keskkonnasõbralike ja taaskasutatud materjalide tõttu võivad kääride käepidemete värvus ja välimus varieeruda - muutes iga kääripaari täiesti ainulaadseks! Seetõttu võivad taaskasutatud käärid olla näiteks kergelt pruuni või rohelise tooni või mõnevõrra lünkliku välimusega. Helepruunid laigud on iseloomulikud taaskasutavate tsellulooskiududele.

Iga kääripaari täiesti ainulaadseks
Tooteartikli number
1058094
Rahvusvaheline artiklinumber (EAN)
6424002013280
Laius
2 cm
Pikkus
21 cm
Kõrgus
7.5 cm
Kaal
0.215
Tera pikkus
9.5
Maht
0.315