Lõpetatud

Solid™ Cuts + More (SP341)

Kaup #: 1063329
  • Täielikult karastatud ja täppislihvitud mitmeotstarbelised terasest Cuts + More'i kääride lõiketerad lõikavad puhtalt kuni terade otsani ja säilitavad teravuse.
  • Ergonoomilised käepidemed on mugavad kasutada ja võimaldavad lõikamisel head kontrollitavust
  • Traadi ja kasvude lõikurid, teravaotsaline naaskel väikeste aukude tegemiseks, peenema köie lõikamise sakk, kaitseümbris koos teibilõikaja/teritajaga, pudeliavaja
  • Käärid saab küljest ära võtta, ning järele jääb titaaniga tugevdatud nuga suurte või iseäralike objektide lõikamiseks.

Kasutage erinevate raskete aiamaterjalide, sh väetisekottide, geotekstiili, varjutuskangaste jm lõikamiseks Fiskarsi Cuts+More'i mitmeotstarbelisi kääre. Tugeva aluse ettevalmistamine ja säilitamine alates peenrariide lõikamisest kuni multši laotamiseni on hea tervise juures oleva aia jaoks väga oluline ja võib hõlmata mitmesuguseid raskeid ülesandeid, mis kõik sõltuvad tera teravusest. Sellel mitmekülgsel tööriistal on ergonoomilised käepidemed ja täielikult karastatud ja täppislihvitud terasest lõiketerad, mis lõikavad puhtalt kuni terade otsani ja säilitavad teravuse ka raskete lõiketööde korral. Muude hulgas on tööriistal veel peenema köie lõikamise sakk, traadi ja kasvude lõikurid, teravaotsaline naaskel väikeste aukude tegemiseks papi ja naha sisse ning pudeliavaja. Käärid saab ka küljest ära võtta, ning järele jääb titaaniga tugevdatud nuga suurte objektide lõikamiseks. Integreeritud teibilõikuri ja keraamiliste kääride teritajaga on kaasas kaitseümbris ohutuks transpordiks ja hoiustamiseks.

Tooteartikli number
1063329
Rahvusvaheline artiklinumber (EAN)
6424002014690