Lõpetatud

Terasest praepann Norden 26cm

Kaup #: 1026904
  • Inspireeritud põhjamaade loodusest ja traditsioonidest
  • 3-kihiline konstruktsioon alumiiniumist keskmise kihiga on optimaalne ühtlaselt ja tõhusalt kuumenemiseks kõigil pliitidel
  • Unikaalne Thermium™ mineraalkate muudab praepanni loomulikult mittenakkuvaks ja kergesti puhastatavaks
  • Ahjukindel kuni 240 °C
  • Valmistatud Soomes

Fiskarsi Nordeni sarja esmaklassilised roostevabast terasest toiduvalmistamisõud on servast servani mitmekihilise konstruktsiooniga, mis võimaldab kogu pinnal ühtlaselt kuumeneda. Alumiiniumist keskmine kiht välimise ja sisemise roostevabast terasest kihi vahel tagab ühtlase kuumenemise kõigil pliitidel. Paks 3,5 millimeetrine alus jaotab tõhusalt kuumust.

Unikaalne Thermium™ mineraalkate muudab praepanni loomulikult mittenakkuvaks isegi kõrgetel temperatuuridel, ilma et toote üleni terasest disain seetõttu kannataks. See muudab praepanni Norden ideaalseks ka kõige õrnemate toiduainete praadimiseks ja võimaldab välja tuua teie roogade rikkalikud maitsed. Käepideme disain muudab kuumuse ülekande võimalikult väikseks, et panni oleks mugavam kasutada.

Ahjukindel kuni 240 °C. Nordeni sarja toiduvalmistamisõude disain on inspireeritud põhjamaade loodusest ja traditsioonidest. Valmistatud Soomes.

Tooteartikli number
1026904
Rahvusvaheline artiklinumber (EAN)
6424002009337
Laius
278mm
Pikkus
495mm
Kõrgus
109mm
Kaal
1600g
Sobib kasutamiseks ahjus
270°C