Solid™ mitmeotstarbelised käärid (SP320)

Kaup #: 1063328
  • Fiskarsi mitmeotstarbeliste kääride täielikult karastatud ja täppislihvitud mitmeotstarbelised roostevabast terasest lõiketerad lõikavad puhtalt kuni terade otsani ja säilitavad teravuse.
  • Saagige köit välimise sakilise servaga või kasutage sirget serva kottide või karpide avamiseks
  • Integreeritud traadilõikur võimaldab lõigata traati ilma tera kahjustamata
  • Easy Action™-i vedrumehhanism avab lõiketerad iga lõike järel õrnalt, et vähendada väsimust käes.
  • Käepidemel olevad Softgripi puutepunktid suurendavad mugavust ja võimaldavad lõikamisel head kontrollitavust ning on samal ajal ka väga vastupidavad

Avage lihtsasti mullakotte ja lõigake traati, geotekstiili ning palju muud Fiskarsi mitmeotstarbeliste kääride teradega. Tugeva aluse ettevalmistamine ja säilitamine alates väetise lisamisest kuni toestuse paigaldamiseni on hea tervise juures oleva aia jaoks väga oluline ja võib hõlmata mitmesuguseid raskeid ülesandeid, mis kõik sõltuvad tera teravusest. Sellel mitmekülgsel tööriistal on täielikult karastatud ja täppislihvitud roostevabast terasest lõiketerad, mis lõikavad puhtalt kuni terade otsani ja säilitavad teravuse ka raskete lõiketööde korral. Välimine sakiline lõikeserv on ideaalne kasvude või peenema köie lõikamiseks ning teise sirge servaga saab täpselt ja lihtsa vaevaga lõigata karpe ja kotte. Integreeritud traadilõikur aitab vältida tera kahjustamist. Lisaks avab Easy Action™-i vedrumehhanism õrnalt terad pärast iga lõikamist, et aidata vähendada väsimust käes, ning Softgripi puutepunktid suurendavad mugavust ja võimaldavad lõikamisel head kontrollitavust. Lihtsasti avatav lukk ja rihmaga tugev nailonist kaitseümbris võimaldavad kääre ohutult hoiustada ja kaasas kanda. Red doti parimatest parim 2019 auhinna võitja.

Tooteartikli number
1063328
Rahvusvaheline artiklinumber (EAN)
6424002014683