Vaibanoad

Fiskarsi vaibanoad on ergonoomilised ja tänu sisseehitatud teritajatele üliteravad ja väga hästi lõikavad.

Vaibanoad

Fiskarsi vaibanoad on ergonoomilised ja tänu sisseehitatud teritajatele üliteravad ja väga hästi lõikavad.

Uus integreeritud teritajaga universaalsete nugade valik

Uute universaalsete nugade loomiseks tegi Fiskars väga tihedalt koostööd kõige nõudlikemate noakasutajatega, et teada saada, mida nad nugadelt tegelikult ootavad. Vastus oli väga selge: et noad oleksid alati teravad, ergonoomilised ja paremini juhitavad.

Selles universaalsete nugade kvaliteetses tootevalikus on mitmesuguseid terasid, mis on kohandatud nõudlikes olukordades parimate tulemuste saavutamiseks. Jämedal võimsal teral on vastupidav kraadieemaldusviil. Peitlitera sobib täiuslikult sirgete lõigete tegemiseks ja kitsam täpne tera tagab parima juhitavuse.

Uus integreeritud teritajaga universaalsete nugade valik

Tööstusharu teedrajavad uuendused

Uuenduslikud ümbrised

Peale integreeritud teritaja on nugadel uuendusena võimalus hõlpsasti mitu nuga kõrvuti ühendada ja muuta ümbriseid vasakukäeliste kasutajate jaoks.

Hõlpsasti kasutatav teritaja

Fiskars pakub lihtsat ja uuenduslikku teritajat, mis on integreeritud ümbrise sisse. See on alati teiega ja tagab teravaimad lõiked, ilma et peaksite tööd katkestama.

Ergonoomiline käepide

Meie uutel nugadel on ainulaadse patenditud mustrilise disainiga ergonoomiline pehme käepide, et nuga püsiks korralikult käes ja oleks juhitav täpselt sinna, kuhu vaja. Parema liikuvuse tagamiseks on käepide mõnest kohast siledama pinnaga.

Noa põhiomadused

  1. Ergonoomiline vastupidav käepide
  2. Pehme käepideme patenditud muster, mis tagab parima juhitavuse
  3. Värvidega märgistatud löögipea haamerdamiseks
  4. Neli kvaliteetset tera mitmesuguste tööülesannete jaoks
1
2
3
4
1
2
3
4

Ümbrise põhiomadused

  1. Nuga on täispikkuses lihtne haarata, isegi siis, kui see on tööriistataskus
  2. Mitut ümbrist on lihtne kõrvuti kinnitada
  3. Integreeritud teritaja on teiega alati kaasas
  4. Ümbrist saab muuta parema- ja vasakukäeliste kasutajate jaoks

Kasutusjuhised

Võimalik ühendada mitu ümbrist

Mitme noa kaasaskandmine on nüüd lihtsamast lihtsam. Kinnitage üksteise kõrvale nii palju nuge, kui soovite.

Nii parema- kui ka vasakukäelistele

Meie uudse ümbrisega saate nuga panna vööl mõlemale poole. Paari sekundiga saate muuta noa sobivaks vasakukäelisele kasutajale.

Kraadieemaldusviiliga võimas nuga

See nuga on mõeldud nõudlikeks üldisteks lõikamistöödeks. Selle jäme lai tera on väga tugev ning sisseehitatud viiliga saab metalli ja puitu kiiresti viilida ja neilt kraate eemaldada.

Peitliteraga meistrinuga

Seda kahe tugeva sirge nurgaga teraga nuga saab kasutada koos haamriga peitlina, et teha puidu sisse sirge servaga taskuid ühenduste jaoks. Värvidega märgistatud löögipea on loodud haamriga löömiseks.

Üldotstarbelised ja puusepanoad

Üldotstarbeline nuga on vastu väändevedru tugev, kuid siiski piisavalt õhuke ja paindlik parimate tulemuste saavutamiseks. Puusepanoal on õhem, peenem ja lühem tera, mistõttu on see osavam ja paindlikum nikerdamistöödel, mis nõuavad täpsemat kätt.

Ümbrise sees on integreeritud teritaja

Hõlpsasti kasutatav teritaja StaySharp on nutikalt integreeritud noaümbrise sisse. See on alati teiega ja tagab teravaimad lõiked, ilma et peaksite tööd katkestama.