Lõpetatud

SingleStep™ alasiga oksakäärid

Kaup #: 1000564

Fiskars pakub mugavaks ja lihtsaks kasutamiseks mõeldud ergonoomilise disainiga oksakääre, mis on paljude aednike ja tööstusekspertide poolt tunnistatud oma kategoorias parimateks. Nende ergonoomilised käepidemed on valmistatud eriti vastupidavast klaasfiibriga tugevdatud polüamiidist ning lõiketerad on roostevabast terasest. Mittekasutatavate kääride lukustamiseks on väga käepärane lukustusmehhanism.

Sarja kuuluvad praktilised sõrmede kaitsega mitmeotstarbelised oksakäärid, Power-Lever™ jõuülekandega spetsiaalselt naistele projekteeritud saledad oksakäärid ja unikaalse PowerGear™ jõuülekandega käärid, mille pöörlev käepide tagab kõikide sõrmede samaaegse kasutamise. Patenteeritud PowerStep™ tehnoloogia võimaldab aednikel lõigata oksi 1, 2 või 3 astmega. Tööriist valib iseseisvalt astme, et vähendada liigutuse tegemise jaoks vajaminevat jõudu. Uus revolutsiooniline mehhanism vähendab võrdselt nii noorte kui ka kogenud aednike töökoormust eemaldades pinge ja valu, et suurendada aiapidamise naudingut.

  • Sobib kuiva ja kõva puu lõikamiseks
  • Mugav, vastupidav käepide
  • Ülemine tera on hõõrde vähendamiseks kaetud PTFE-ga
  • Sobib kasutamiseks mõlema käega
  • Ava randmepaela kinnitamiseks

Fiskars pakub mugavaks ja lihtsaks kasutamiseks mõeldud ergonoomilise disainiga oksakääre, mis on paljude aednike ja tööstusekspertide poolt tunnistatud oma kategoorias parimateks. Nende ergonoomilised käepidemed on valmistatud eriti vastupidavast klaasfiibriga tugevdatud polüamiidist ning lõiketerad on roostevabast terasest. Mittekasutatavate kääride lukustamiseks on väga käepärane lukustusmehhanism.Sarja kuuluvad praktilised sõrmede kaitsega mitmeotstarbelised oksakäärid, Power-Lever™ jõuülekandega spetsiaalselt naistele projekteeritud saledad oksakäärid ja unikaalse PowerGear™ jõuülekandega käärid, mille pöörlev käepide tagab kõikide sõrmede samaaegse kasutamise. Patenteeritud PowerStep™ tehnoloogia võimaldab aednikel lõigata oksi 1, 2 või 3 astmega. Tööriist valib iseseisvalt astme, et vähendada liigutuse tegemise jaoks vajaminevat jõudu. Uus revolutsiooniline mehhanism vähendab võrdselt nii noorte kui ka kogenud aednike töökoormust eemaldades pinge ja valu, et suurendada aiapidamise naudingut.

Toote number
111250
Tooteartikli number
1000564
Rahvusvaheline artiklinumber (EAN)
6411501112507
Pikkus
208 mm